27. oktoober 2013

Ungari pärane guljašš-supp veisehakklihaga

Vaja läheb (4-le):

400g veisehakkliha
1sl õli
1 sibul
2 küüslauguküünt
4-5 kartulit
2 porgandit
2 eri värvi paprikat
8 dl puljongit
1 loorberileht
0,5-1 tl Cayenne'i pipart 
3-4 sl tomatipüreed
1tl majoraani
soola, musta pipart, suhkrut

Valmistamisaeg umbes 30min




Koori ja haki sibul-küüslauk. Koori kartulid ja porgandid. Pruunista hakkliha malmpajas, lisa sibul ja küüslauk. Sega kuumutades mõni hetk ja lisa tükeldatud kartulid-porgandid. Kalla peale puljong, pane patta loorberileht, Cayenne'i pipar, majoraan ja tomatipüree. Lase haududa vaiksel kuumusel 10 minutit, kuni kartul ja porgand veel mõnusalt krõmps. Tükelda paprikad ja lisa hulka, keeda veel mõned minutid, kuni kõik köögiviljad on pehmed. Maitsesta soola, pipra ja näpuotsatäie suhkruga. 
---
Meie pere uus lemmik! 

Kommentaare ei ole: